Energetikai Technikum és Kollégium Paks

Skip to: site menu | section menu | main content

 

Csengetési rend

1. 07:50 - 08:35
2. 08:45 - 09:30
3. 09:40 - 10:25
4. 10:35 - 11:20
5. 11:50 - 12:35
6. 12:45 - 13:30
7. 13:40 - 14:25
8. 14:30 - 15:15
9. 15:20 - 16:05


VERSENY-EREDMÉNYEK

ESZI facebook ESZI youtube csatorna
ESZIgram ESZI TikTok

Energetikai Technikum és Kollégium

 

Versenyeredmények

Versenyeredmények

Országos Solid Edge és Edgecam Verseny 2023

Idén 11. alkalommal vett részt iskolánk a középiskolák nappali tagozatán tanuló hallgatóknak rendezett XI. Országos Solid Edge Versenyen és Országos Edgecam Versenyen, melyet az Enterprise Communications Magyarország Kft. szervezett és az NCT Akadémia Nonprofit Kft. központi telephelyén bonyolítottak le Budapesten április 21-én.

A versenyre bejutás feltétele egy pályázati feladat beadása volt. A versenyen a szervező által biztosított Solid Edge tervező és Edgecam megmunkáló rendszert használták a résztvevő diákok.

A beküldött feladatok elbírálása után az ESZI-ből négy végzős gépgyártástechnológia szakon tanuló diák jutott be a verseny országos döntőjébe. Solid Edge-ből Szabó Bence Attila 13.G osztályos tanuló versenyzett, míg Edgecam-ből Csorba Andor, Gönczi Roland, és Simcsik Ákos 13.G osztályos tanuló képviselte iskolánkat.

A 180 perces döntő alatt a gyakorlatban előforduló feladatokat kellett megoldani a versenyzőknek, melyhez minden segítséget igénybe vehettek. A versenyen a kreativitásé volt a fő szerep.

Az országos döntőben az első három helyezettet jutalmazták mindkét kategóriában. Solid Edge-ből II. helyezést ért el Szabó Bence Attila. A szervező Enterprise Communications Magyarország Kft. és a verseny további támogatói jóvoltából értékes ajándékokat kaptak a nyertes diákok. Azon diákok is kapnak ajándékcsomagot, akik a versenyen indultak, de nem értek el dobogós helyezést, sőt még egy különdíj is gazdára talált. Szakmailag mindenki nyertese a versenynek. A szervezők által írt összefoglaló az alábbi linken olvasható:

https://blog.eplm.hu/solid-edge-edgecam-orszagos-verseny/#msdynttrid=R73jGvOOERrAmNnwWCws3xnrZ_y2zZO_bAj3RTnqZrQ

Mindkét versenyre Barkovics Lajos oktató készítette fel diákjainkat.

A diákok munkájából ízelítőt láthatnak a melléklelt videók és képek alapján.

Csorba Andor: Esztergálás 1Csorba Andor: Esztergálás 2
Csorba Andor: Marás
Gönczi Roland: EsztergálásGönczi Roland: Marás

Képek az eseményről...

feltöltve: 2023. május 5.

OSZTV eredmények 2023

feltöltve: 2023. április 28.

ÁSZÉV eredmények 2023

feltöltve: 2023. április 20.

ÁSZÉV eredmények 2022

feltöltve: 2022. május 2.

Országos Solid Edge és Edgecam Verseny 2022

Idén 10. alkalommal vett részt iskolánk a középiskolák nappali tagozatán tanuló hallgatóknak rendezett X. Országos Solid Edge Versenyen és Országos Edgecam Versenyen, melyet az Enterprise Communications Magyarország Kft. szervezett és az NCT Akadémia Nonprofit Kft. központi telephelyén bonyolítottak le Budapesten április 8-án.

A versenyre bejutás feltétele egy pályázati feladat beadása volt. A versenyen a szervező által biztosított Solid Edge tervező és Edgecam megmunkáló rendszert használták a résztvevő diákok.

Az ESZI csapata

A beküldött feladatok elbírálása után az ESZI-ből hét végzős gépgyártástechnológia szakon tanuló diák jutott be a verseny országos döntőjébe. Solid Edge-ből Lóki Dániel János és Mosonyi Szabolcs Balázs 13.G osztályos tanuló versenyzett, míg Edgecam-ből Felnagy László, Kovács Bence, Leták Zsolt, Pesti Ádám István és Tolnai Máté 13.G osztályos tanuló képviselte iskolánkat. Lóki Dániel 2020. után másodszor vett részt a versenyen.

A 180 perces döntő alatt a gyakorlatban előforduló feladatokat kellett megoldani a versenyzőknek, melyhez minden segítséget igénybe vehettek. A versenyen a kreativitásé volt a fő szerep.

Az országos döntőben az első három helyezettet jutalmazták mindkét kategóriában. Solid Edge-ből II. helyezést ért el Lóki Dániel János, Edgecam-ből II. helyezést ért el Pesti Ádám István. A szervező Enterprise Communications Magyarország Kft. és a verseny további támogatói jóvoltából értékes ajándékokat kaptak nyertes diákjaink. Azon diákjaink is kapnak ajándékcsomagot, akik a versenyen indultak, de nem értek el dobogós helyezést, sőt még egy-egy különdíj és vigaszdíj is gazdára talált. Szakmailag mindenki nyertese a versenynek. Gratulálunk a versenyen résztvevőknek és felkészítő tanáruknak, további munkájukhoz sok sikereket kívánunk.

Mindkét versenyre Barkovics Lajos tanár úr készítette fel diákjainkat.

A diákok munkájából ízelítőt láthatnak a melléklelt videók és képek alapján.

feltöltve: 2022. április 13.

ÁSZÉV eredmények 2021

feltöltve: 2021. június 16.

ÁSZÉV eredményeink 2020

ESZI ÁSZÉV eredmények

feltöltve: 2020. július 2.

Országos Solid Edge és Edgecam Verseny 2019

Idén 7. alkalommal vett részt iskolánk a középiskolák nappali tagozatán tanuló hallgatóknak rendezett Országos Solid Edge és Edgecam Versenyen, melyet az Enterprise Communications Magyarország Kft. szervezett és az NCT Akadémia Nonprofit Kft. központi telephelyén bonyolítottak le Budapesten április 5-én.

A versenyre bejutás feltétele egy önálló pályázati munka beküldése volt, melyet a Solid Edge tervező és Edgecam megmunkáló rendszerrel készítettek el és amelyet a helyszínen is használták a résztvevő diákok. A beküldött pályázatok elbírálása után az ESZI-ből két 11. évfolyamos és két végzős 13. évfolyamos gépgyártástechnológia szakon tanuló diák jutott be a verseny országos döntőjébe. Solid Edge-ből Fehér Dániel és Major Zoltán 11.A osztályos tanuló versenyzett, míg Edgecam-ből Zántó Gergő 13G, Kertész Barna 14G2 osztályos tanuló képviselte iskolánkat. A 180 perces döntő alatt a gyakorlatban előforduló feladatokat kellett megoldani a versenyzőknek, melyhez minden segítséget igénybe vehettek.

Az ESZI csapata

A versenyen az első három helyezettet jutalmazták mindkét kategóriában. Az idén nem sikerült ennek megfelelő eredményt elérni, de Major Zoltán Solid Edge kategóriában a versenyen elért eredménye és a benyújtott pályamunka alapján különdíjban részesült, míg a többi résztvevő diák egy igazi versenyhelyzet beli élménnyel és ajándékokkal gazdagodott. Gratulálunk a versenyen résztvevőknek és felkészítő tanáruknak, további munkájukhoz sok sikereket kívánunk. Mindkét versenyre Barkovics Lajos tanár úr készítette fel diákjainkat.

A versenyről és a diákok munkájából ízelítőt láthatnak az alábbi videók és képek alapján.

feltöltve: 2019. április 16.

Pneumatika Verseny

XXVI. Csernyánszky Imre Országos Középiskolai Pneumatika Verseny

Résztvevők:
Berek Dániel 13E
Ömböli Attila 13E
Pere Simon 13E
Homolya Barnabás 13E

Pneumatika Verseny

Gyakorlati csapatversenyben 1. helyezett: Homolya Barnabás, Pere Simon

Elméleti egyéni 3. helyezett: Homolya Barnabás

feltöltve: 2019. április 15.

ÁSZÉV ünnepi díjkiosztó

Sütő Panna 12.B osztályos tanuló az Ágazati Szakmai Érettségi Vizsgatárgyak versenyen, Környezetvédelem-vízgazdálkodás ágazatban, az országos döntőben 3. helyezést ért el!

Felkészítő tanára: Nagy János

ÁSZÉV ünnepi díjkiosztó

Panna 100 felvételi többletpont kapott és nagyon értékes nyereményekkel tért haza Szolnokról, az ünnepélyes díjkiosztóról április 12-én.

feltöltve: 2019. április 13.

Kimagasló diákolimpiai eredmény

A Magyar Floorball Szövetség által rendezett nagypályás floorball diákolimpiai országos döntőben
az ESZI csapata a VI. korcsoportos lány kategóriában első helyezést ért el.

ESZI lány floorball csapata

A csapat tagjai:
Adorján Blanka, Fritz Dorka, Füredi Rebeka Patricia, Keresztes Eszter,
Krémer Franciska, Tell Eszter, Trapp Enikő, Pritz Eszter, és Staub Melinda

Edző:
Nagy Gábor

feltöltve: 2019. április 3.

Német verseny

Német verseny

feltöltve: 2019. február 11.

Országos Középiskolai Problémamegoldó Verseny

Az ESZI diákjai először mérették meg magukat az Országos Középiskolai Problémamegoldó Versenyen. Ez a verseny a logikus gondolkodást, az ok-okozati összefüggések felismerését méri történelem tantárgyon belül. Nem volt elég tehát a tények ismerete, meg kellett látni a politikai-katonai és gazdasági összefüggéseket mind a magyar mind az egyetemes történelemben. A versenyt a Corvinus Egyetem szervezi évek óta. Az idén 350 csapat jelentkezett. Az online selejtezőket a pécsi regionális döntő követett. A Fekete Dániel, Dohány Dániel és Stier Patrik alkotta csapat innen bejutott a 24 csapatból álló döntőbe. Sajnos a szimbolikus dobogóra nem tudtak versenyzőink felállni, de dicséret illeti őket, mert egy ilyen színvonalas döntőbe bejutni óriási teljesítmény.

Képek az eseményről...

feltöltve: 2018. április 23.

ÁSZÉV eredmények 2018

Az Ágazati és ágazaton kívüli szakmai érettségi vizsgatárgyak versenyén (ÁSZÉV)

Villamosipar és elektronika ismeretekből Prantner József 12.C osztályos tanulónk első helyezést,

Ügyvitel ismeretekből Papp Veronika 12.D osztályos tanulónk szintén első helyezéstért el.

Első helyezettek

Ezúton is gratulálunk a kimagasló teljesítményükhöz!

Képek az eseményről...

feltöltve: 2018. április 17.

► Országos CNC Programozás és Gépkezelés verseny

2018. április 12-14. között került megrendezésre az NCT Akadémia (CNC programozással és CAD-CAM alkalmazás oktatásával foglalkozó nonprofit szervezet) szervezésében az Országos CNC Programozás és Gépkezelés verseny döntője...

Bővebben...

feltöltve: 2018. április 17.

▼ Országos CNC Programozás és Gépkezelés verseny

2018. április 12-14. között került megrendezésre az NCT Akadémia (CNC programozással és CAD-CAM alkalmazás oktatásával foglalkozó nonprofit szervezet) szervezésében az Országos CNC Programozás és Gépkezelés verseny döntője.

Az elődöntőre 17 iskolából érkeztek diákok. Első körben online feladatokat kellett megoldaniuk és beküldeniük. A legjobb 20 tanuló bejutott az országos döntőbe. A háromnapos megmérettetésen 2 diákunk is részt vehetett. A döntőben írásbeli, gyakorlati és szóbeli feladatokat kaptak. Ezzel párhuzamosan szakmai továbbképzésen és különféle szakmai jellegű bemutatókon vehettek részt a diákok és felkészítő, kísérő tanáraik.

A verseny hajrájában diákjaink a következő eredményt érték el:

Aranyos Gábor 1G/13. a 11. helyen,
Csömör Dávid 1G/13. a 13. helyen
végzett.

A részvétel nem csak az eredmény szempontjából volt hasznos diákjaink számára, hiszen a verseny fő szponzora, az NCT Kft operatív igazgatója, Apostol Attila, a verseny eredményhirdetése közben állásajánlatot kínált a döntőn résztvevők számára.

A versenyre Doba Antal tanár úr készítette fel tanulóinkat. Gratulálunk az elért eredményhez és további sikereket kívánunk!

Képek az eseményről...

feltöltve: 2018. április 17.

Országos Solid Edge és Edgecam Verseny 2018

Idén 6. alkalommal vett részt iskolánk a középiskolák nappali tagozatán tanuló hallgatóknak rendezett Országos Solid Edge és Edgecam Versenyen, melyet az Enterprise Communications Magyarország Kft. szervezett és az NCT Akadémia Nonprofit Kft. központi telephelyén bonyolítottak le Budapesten április 6-án.

A versenyre bejutás feltétele egy pályázati feladat beadása volt. A helyszínen a Solid Edge tervező és Edgecam megmunkáló rendszert használták a résztvevő diákok.

A beküldött feladatok elbírálása után az ESZI-ből egy érettségiző és négy végzős gépgyártástechnológia szakon tanuló diák jutott be a verseny országos döntőjébe. Solid Edge-ből Baksa Máté és Schweitzer Máté 1G/13 osztályos tanuló versenyzett, míg Edgecam-ből Török Dániel 12.A, Cziráki Péter 1G/13, valamint Kubanek Máté 2G2/13 osztályos tanuló képviselte iskolánkat.

A 180 perces döntő alatt a gyakorlatban előforduló feladatokat kellett megoldani a versenyzőknek, melyhez minden segítséget igénybe vehettek.

A versenyen az első három helyezettet jutalmazták mindkét kategóriában. Sajnos az idén nem sikerült ennek megfelelő eredményt elérni, de a résztvevő diákok egy igazi versenyhelyzet beli élménnyel gazdagodtak. Gratulálunk a versenyen résztvevőknek és felkészítő tanáruknak, további munkájukhoz sok sikereket kívánunk.

Mindkét versenyre Barkovics Lajos tanár úr készítette fel diákjainkat.

A diákok munkájából ízelítőt láthatnak az alábbi videókon:

Képek az eseményről...

feltöltve: 2018. április 16.

► TOTAKIV 2017

Ismét sikeresen szerepeltek az ESZI-sek a Tolnai Tarisznyások Környezetismereti Versenyén (TOTAKIV)

Bővebben...

feltöltve: 2017. október 5.

▼ TOTAKIV 2017

Ismét sikeresen szerepeltek az ESZI-sek a Tolnai Tarisznyások Környezetismereti Versenyén (TOTAKIV)

2017. szeptember 30-án Nagydorog adott otthont az idén 37. alkalommal megrendezett versenynek. Iskolánk két 4 fős csapattal indult. A verseny szintideje a hagyományoktól eltérően idén 3 órás volt, ez alatt kellett a diákoknak a községet bejárni és a 40 darab feleletválasztós kérdésre válaszolni. A kérdésekre három válasz közül kellett választani. A helyes válaszok betűjelét egymás mellé írva értelmes szöveget kaptak. A feladatot nehezítette, hogy 8 darab bóját is érinteni kellett a településen és ott szúróbélyegzővel a menetkartonon igazolni az elhaladást. A versenyt a 10.B osztályból induló lány csapat nyerte, de másik csapatunk is szépen helyt állt. A győztes csapat tagjai: Ábel Zsóka; Szilágyi Krisztina; Röhberg Melinda; Szabó Sára. A "fiús" csapat tagjai: Botos Krisztián; Gál Csenge Beatrix; Gyalus Bence; Moizes Márton. A versenyt követő szerencse futamon Gyalus Bence képviselte iskolánkat és esélyt nem hagyva a többi versenyzőnek lekörözte a mezőnyt.

Felkészítő tanárok: Csanádi-Fodor Melinda; Feil József

Ezúton is gratulálunk a szép eredményhez!

Képek az eseményről...

feltöltve: 2017. október 5.

► Versenyeredmények

2017-ben is nagy számban jelentkeztek ESZI-s diákok a Magyar Gyorsírók és Gépírók Országos Szövetsége által kiírt Teöreök Aladár Országos Tanulói Gyorsíró-, Gépíró- és Szövegszerkesztő-versenyre...

Bővebben...

feltöltve: 2017. június 21.

▼ Versenyeredmények

2017-ben is nagy számban jelentkeztek ESZI-s diákok a Magyar Gyorsírók és Gépírók Országos Szövetsége által kiírt Teöreök Aladár Országos Tanulói Gyorsíró-, Gépíró- és Szövegszerkesztő-versenyre. Három kategóriában indultak diákjaink, a legjobb eredményeket a következő diákok érték el a verseny döntőjében:

tanulóosztályhelyezés
Tanuló I. kategória
Török Tamara11. D1.
Babják Barbara11. D7.
Tanuló II. kategória
Bogáromi Máté 10. D2.
Farkas Petra10. D3.
Gutrai Dávid10. D4.
Fehér Zsolt János10. D6.
Tanuló III. kategória
Hanol Márta9. D1.
Fritz Kíra9. D2.
Simon Alexandra9. D4.
Tóth Gabriella9. D5.
Balázs Krisztina9. D6.
Bán Eszter9. D7.
Dicsérdi Elizabet9. D9.
Szénási Krisztina9. D13.
Samai Nikolett9. D15.

A táblázatban szereplő helyezéseken kívül fontos még megemlítenünk, hogy a szövegszerkesztők csapatversenyét az ESZI-sek nyerték meg. A diákokat Nagy Éva tanárnő készítette fel a versenyre. A szép eredményhez ezúton is gratulálunk!

Eredmények

feltöltve: 2017. június 21.

► Országos Protokollverseny

Az Országos Protokollversenyen idén is kitűnő teljesítményt nyújtott az Energetikai Szakgimnázium és Kollégium 3 fős csapata...

Bővebben...

feltöltve: 2017. június 19.

▼ Országos Protokollverseny

Az Országos Protokollversenyen idén is kitűnő teljesítményt nyújtott az Energetikai Szakgimnázium és Kollégium 3 fős csapata. A 2017-ben immár 15. alkalommal megrendezett versenyen résztvevő diákok március végén állították össze az elődöntőben kapott feladatok megoldásait, ami olyan jól sikerült, hogy a csapat – név szerint Acsádi Virág, Bertók Kincső és Szabó Flóra – bejutott a döntőbe. A végső megmérettetésre április 19-én, Budapesten, került sor. A PPT készítés és előadás kategóriát maximális pontszámmal nyerték meg a lányok, de az ezt követő feladatokat is kiválóan teljesítették, így végül a csapat harmadikként végzett a versenyben. Gratulálunk a szép eredményhez felkészítő tanáraiknak, Nagy Éva és Kovács Lilla Viktória tanárnőknek is!

Országos Protokollverseny

feltöltve: 2017. június 19.

► ÁSZÉV eredmények 2017

Idén is szép eredmények születtek az ÁSZÉV versenyen

A Nemzetgazdasági Minisztérium által kiírt Ágazati és ágazaton kívüli szakmai érettségi vizsgatárgyak versenyén (ÁSZÉV) 2017-ben is nagyon szépen szerepeltek az ESZI-s diákok. Az elődöntő során interaktív tesztfeladatokat kellett megoldaniuk a résztvevőknek a tanult tantárgyak témaköreiben...

Bővebben...

feltöltve: 2017. április 25.

▼ ÁSZÉV eredmények 2017

Idén is szép eredmények születtek az ÁSZÉV versenyen

A Nemzetgazdasági Minisztérium által kiírt Ágazati és ágazaton kívüli szakmai érettségi vizsgatárgyak versenyén (ÁSZÉV) 2017-ben is nagyon szépen szerepeltek az ESZI-s diákok. Az elődöntő során interaktív tesztfeladatokat kellett megoldaniuk a résztvevőknek a tanult tantárgyak témaköreiben.

A döntőben, április 3.-án, egy 180 perces írásbeli feladat várt rájuk. Másnap délelőtt és délután a szóbeli vizsgák zajlottak egy-egy adott témakörből, 10-15 perces feleletek formájában. A verseny országos döntőjében a következő helyezéseket érték el diákjaink:

ÁgazatTanuló neveosztályahelyezésfelkészítő tanár(ok)
ÜgyvitelJoó Adrienn12. D1.Kovácsné Gosztonyi Réka,
Kovács Lilla Viktória, Nagy Éva, Schmidt Katalin, Csergő Vilmosné
Simon Alexandra12. D5.
KözgazdaságSzámel Zsuzsanna12. D23.Schmidt Katalin,
Lampertné Akócsi Ildikó, Mittlerné Kövér Éva
GépészetBerkes Dániel12. A13.Barkovics Lajos, Györe László
Villamosipar és elektronikaFenyvesi Levente12. C8.Csanádi Zoltán
Braun Zoltán12. C14.
KörnyezetvédelemTakács Balázs12. C3.Nagy János
Szutor Vanda12. C8.
Gyalus Gergő12. C12.
Nagypál Anna12. C14.

feltöltve: 2017. április 25.

► Katasztrófavédelmi verseny

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Paksi Katasztrófavédelmi Kirendeltsége által szervezett Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny helyi fordulójára 2017. március 31.-én pénteken került sor a Paksi Tűzoltóság területén.

Bővebben...

feltöltve: 2017. április 12.

▼ Katasztrófavédelmi verseny

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Paksi Katasztrófavédelmi Kirendeltsége által szervezett Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny helyi fordulójára 2017. március 31.-én pénteken került sor a Paksi Tűzoltóság területén. A megmérettetésen 3 középiskola és 4 általános iskola csapatai vettek részt. A diákoknak javarészt gyakorlati feladatokat, helyzeteket kellett megoldaniuk (pl. nyúlgát építése, szennyezett területről ember kimentése, elsősegélynyújtás stb.), de elméleti feladatokat is kaptak (pl. eszközfelismerés, teszt kitöltése). Iskolánkat egy négy fős csapat képviselte a versenyen, név szerint Kocsis Bogdán, Furka Csongor, Osztopányi Imre és Arnold Levente, akiknek sikerült a városi döntőt megnyerni. Ennek eredményeképpen április 6-án, csütörtökön részt vehettek a megyei döntőn is, amelynek a Bogyiszlói Általános Iskola adott otthont. Ezen a fordulón szintén három középiskola és három általános iskola mérhette össze a tudását. Diákjaink a rendkívül szeles és kellemetlen időjárás ellenére szépen teljesítettek, és az előkelő második helyet érték el a középiskolások kategóriájában. Gratulálunk a csapatnak és felkészítő tanáruknak, Molnár Józsefnek, a szép eredményhez!

Képek az eseményről...

feltöltve: 2017. április 12.

► Különdíj a Solid Edge versenyen

Idén 5. alkalommal vett részt iskolánk a középiskolák nappali tagozatos tanulóinak rendezett Országos Solid Edge és Edgecam Tervezői Versenyen, melyet az Enterprise Communications Magyarország Kft. szervezett és az NCT Akadémia Nonprofit Kft. központi telephelyén bonyolítottak le Budapesten március 31-én.

Bővebben...

feltöltve: 2017. április 3.

▼ Különdíj a Solid Edge versenyen

Idén 5. alkalommal vett részt iskolánk a középiskolák nappali tagozatos tanulóinak rendezett Országos Solid Edge és Edgecam Tervezői Versenyen, melyet az Enterprise Communications Magyarország Kft. szervezett és az NCT Akadémia Nonprofit Kft. központi telephelyén bonyolítottak le Budapesten március 31-én.

A versenyre bejutás feltétele egy pályázati feladat beadása volt. A helyszínen a Solid Edge tervező és Edgecam megmunkáló rendszert használták a résztvevő diákok.

A beküldött feladatok elbírálása után az ESZI-ből 5 végzős gépgyártástechnológia szakon tanuló diák jutott be a verseny országos döntőjébe. Solid Edge-ből Csongrádi Ákos, Pesti Ákos, valamint Veszprémi Zsolt versenyzett, akik közül Veszprémi Zsolt különdíjban részesült. Ezt a díjat az előző évben is iskolánk versenyzője kapta meg, amit a versenyen elért eredménye és a benyújtott pályamunka alapján ítéltek oda. Edgecam-ből Feke Lajos és Csenki Levente képviselte iskolánkat.

Gratulálunk a különdíjhoz és az elért eredményekhez minden résztvevő diáknak, valamint felkészítő tanáruknak, Barkovics Lajosnak.

A diákok munkájából ízelítőt láthatnak a mellékelt videók és képek alapján.

Képek az eseményről...

feltöltve: 2017. április 3.

► Országos Solid Edge és Edgecam Verseny 2016

2016. április 8-án került megrendezésre az Országos Solid Edge Verseny és az Országos Edgecam Verseny döntője az Enterprise Communications Magyarország Kft. (Enterprisegroup) szervezésében az NCT Akadémia telephelyén.

Bővebben...

feltöltve: 2016. április 20.

▼ Országos Solid Edge és Edgecam Verseny 2016

2016. április 8-án került megrendezésre az Országos Solid Edge Verseny és az Országos Edgecam Verseny döntője az Enterprise Communications Magyarország Kft. (Enterprisegroup) szervezésében az NCT Akadémia telephelyén.

A döntőt megelőzően mintegy 20 iskola 150 diákja küldött be pályamunkát mindkét versenyre. Az Országos Solid Edge Verseny döntőjén 34 diák vett részt, akik közül 4 fő, Szöts Barna, Wiszthaller Bence 1G/13 osztály, Csikós Norbert és Süvöltős Szilárd 1G2/13 osztály tanulók, továbbá az Országos Edgecam Verseny döntőjén 9 diák vett részt, akik közül 3 fő, Bodor Gábor, Tóth Zoltán és Veisz Bálint 1G/13 osztályos tanulók képviselték iskolánkat. Tanulóink pályamunkájából ízelítőt láthatnak a mellékletben.

A 180 perces döntő alatt a gyakorlatban előforduló feladatokat kellett megoldani a versenyzőknek, melyhez minden segítséget igénybe vehettek. Diákjaink közül Wiszthaller Bence 1G/13 osztályos tanuló az Országos Solid Edge Verseny különdíját kapta pályamunkája és a versenyen elért eredménye alapján, míg Veisz Bálint 1G/13 osztályos tanuló II. helyezést ért el az Országos Edgecam Verseny mezőnyében.

Mindkét versenyre Barkovics Lajos tanár úr készítette fel diákjainkat.

Gratulálunk a versenyzőknek és felkészítő tanáruknak az elért eredményhez, munkájukhoz további sikereket kívánunk.

feltöltve: 2016. április 20.

Országos nyelvi verseny döntő

A Nyelvtudással az Egységes Európáért Alapítvány, a Nemzetközi ECL Nyelvvizsgaközpont és a Pécsi Tudományegyetem közös rendezésében meghirdetett országos nyelvi verseny döntőjében a ’B2 szintű nyelvvizsgával már rendelkezők’ kategóriában Nagy Levente 1W/13 tanulónk 2. helyezést ért el.

Gratulálunk a szép eredményhez!

feltöltve: 2015. április 28.

OSZTV döntő

Az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny Pénzügy-számviteli ügyintéző döntőjében
Mucz Anita 1P/13 osztályos tanulónk 2. helyezést,
Adorján Viktória 1P/13 osztályos tanulónk 3. helyezést
ért el!
Gratulálunk a szép eredményhez!

feltöltve: 2015. április 27.

Informatika OSZTV versenyeredmény

Az informatika OSZTV döntőjén kimagasló eredményt, országos 9. helyezést ért el Tatai Titusz 1S/13 osztályos tanulónk.

feltöltve: 2015. április 14.

A megjelenített hírek száma: 26

Korábbi híreink:

Cisco logo

ICDL

Europass

Kutató Diákok Mozgalma

MATEHETSZ

Hümér Energiavámirok